Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Facebook ja maksut

Kymen Kameroilla on Facebook-ryhmä, jossa voi keskustella valokuvaukseen ja Kymen Kameroihin liittyvistä aiheista. Siellä voi jokainen ryhmän jäsen julkaista tekstejä. Seuran viralliset tiedotuskanavat ovat edelleen kotisivut, blogi ja sähköpostilla lähetettävät jäsentiedotteet. Facebook-ryhmä tukee näitä olemalla siinä rinnalla hieman vapaamuotoisempi tiedotuskanava.
Ryhmään on perustettu profiili nimeltä Kymen Kamerat ry Ylläpito. Tällä varmistamme, että keskustelu pysyy asiallisena. Tätä profiilia käyttävät yhdistyksen hallituksen valtuuttamat henkilöt.

Ryhmä löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/KymenKamerat/

Hallitus otti 18.2.2014 kokouksessa kantaa seuraavaan asiaan:
Jos jäsen katsotaan eronneeksi maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi, millä ehdoilla hänet voidaan hyväksyä uudelleen jäseneksi.

Päätös oli tämä:
Kun jäsen todetaan eronneeksi tai erotetaan, ja hän haluaa palata jäseneksi vuoden kuluessa erosta tai erottamisesta, maksaa hän kahden vuoden rästit ja kuluvan kauden maksun. Jos on vuosi väliä, niin rästejä ei tarvitse maksaa, vain kuluvan kauden maksu.

EDIT 22.2.2014: Yllä oleva kohta poistetaan, koska Kymen Kameroiden säännöt sanovat, että liittymismaksu ja jäsenmaksu ovat ainoat maksut, jotka seura voi tällä hetkellä periä. Yllä mainittu lisäys tarkoittaisi sääntöjen muutosta ja siihen emme tällä hetkellä ala. Hallitus päättää sääntöjen puitteessa ainoastaan jäseneksi ottamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti