Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

maanantai 27. tammikuuta 2014

Kuvausretki Munapirttiin

Teimme vuoden ensimmäisen kuvausretken Munapirttiin ja olimme valmistautuneet kuvaamaan auringon nousun, mutta eihän se näyttäytynyt koko aikana. Pitihän sitä auringon nousun väriä saada kuviin, joten käytimme luovuutta ja otimme ulkotulen esiin ja sillä saimme sävyjä aikaiseksi. Tuollainen tasainen valohan on sikäli hyvä, että silloin joutuu miettimään uusia kuvausaiheita, kuten vaikka huurteisen kiven pintakuvioita. Meitä oli retkellä 5 henkeä (ryhmäkuvan jälkeen saatiin vahvistusta joukkoon) ja aloitimme Verkkoniemestä ja retken päätteeksi kiersimme vielä tutustumassa Santaniemeen, jossa Merikotkakin odotteli meitä jäällä istuen, sekä Keihässalmen kalasatamaan. T. Esa

Nämä kaksi ovat Tuulan kuvia:


Ja sitten Jukka M:5 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo ulkotuli ja hirviäkin näitte!

  VastaaPoista
 2. Poikkesin vähän kotimatkalla tutulle "hirvilenkille" ja siellä näin yhden sarvipään. En tosin päässyt riittävän lähelle, että oisin tolla 200mm putkella saanu kunnollista kuvaa. Törmäsin "kylän miehiin" ja osottivat paikan, missä oli 4 hirveä. Yks luikki heti karkuun mutta näistä kolmesta veijarista nyt jonkinlaisia sain otettua puiden lomasta.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut hirvibongauksesta !
  Seppo hei !! Jäiköhän mun reppu sun paksiin ? Jos jäi, eihän siellä ole muuta kuin mun eväät (banaanit), jotka vois vipata roskiin ;) Jos olet tulossa kokoukseen, tuo reppu sinne, jos se siis sulla on.
  tp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuula, tänään vasta aukaisin auton takapaksin ja ihmettelin kenen reppu siellä on, siis Sinun. Tuon repun kokoukseen.
   Seppo

   Poista