Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Sekalaista settiä sunnuntailta!
Rysäkoskella oli ainakin 14 henkilöä. Valo oli kovaa metsässä kuvaukseen, joten kuvani ovat pääosin kuvaajakollegoista sekä päivän muista retkikohteista.

Valkmusassa oli aamulla kova sumu, joka sopi mainiosti maisemakuvaukseen. Yleensäkin parhaat kuvat syntyvät n. puolituntia auringon nousun/laskun molemmin puolin. Tämä tarkoittaa herätyskellon pirinää jo klo.4-5 aikoihin aamulla. Tosin jos retkelle kokoonnuttaisiin klo. 4:30 voisi osanottajamäärä pudota kolmasosaan. Täytyy kuitenkin tehdä uhrauksia yöunien suhteen jos mielii saada "hyvää" valoa kennolleen. Ehdottaisin, että tehtäisiin joskus retki myös ennen kukonlaulua. Tai sitten voisi mennä esim. johonkin saareen ja kuvata ilta sekä aamuvalot ja tulla sitten kotiin nukkumaan.

Moronvuoren retkelle on todennäköisesti tulossa mukaan Sigma objektiivien maahantuoja. Pyydän häntä tuomaan mukanaan parit "lintu" ja "macro" putket mukanaan testattavaksi.

Laittakaahan Marille koskikuvia, kun itse niitä saanut...

Terveisin - Matti

4 kommenttia:

 1. No niin, jotain tulikin jo, näkee ainakin kuvista, ketä oli mukana :-D Upean sumun olet tosiaan tavannut, ei merellä tuollaista aamullakaan ollut. Kaunista kevätpäivää tosin riitti sielläkin!

  Mari

  VastaaPoista
 2. Osa porukasta oli kokoajan jossain metsän siimeksessä mutta laskelma 14 henkilöstä pitänee paikkansa.
  Muutamalla oli mukan Avec , kuten minullakin ja heidät laskin mukaan.
  Kiva, että uusia kasvoja näkee miten me retkeillään.
  Ehkä saamme heidät joskus vaikka jäseniksi...?

  -Grilli ja Nokipannuvastaava

  VastaaPoista
 3. Hyvä osaanottomäärä! Se todistaa, että kyllä näitä retkiä kannattaa järkkäillä. Etenkin, kun on makkaravastaava omasta takaa. Säästäpä lasku, jos hankit makkarat, kuten epäilen, ei sulla aina ole velvollisuutta leimata paikallisen fotoliikkeen leimaa vihanneksen kupeeseen.

  VastaaPoista
 4. Tällä kertaa retkeläisillä oli omia makkaroita ja niitä jaettiin kristillisesti nälkäisten kesken.
  Siellä Moronvuoren tuvallahan sitten syödään kerhon makkaroita.
  Muistakaa varata Jukalle vähintään viisi! ;)

  -MP

  VastaaPoista