Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

torstai 5. huhtikuuta 2012

Metsän henki, valokuvauskilpailu

Hämeenkyrön Kameraseura ry ja Kyrön Luonto ry julistavat kaikille avoimen VALOKUVAUSKILPAILUN. 

TEEMANA METSÄN HENKI.

KILPAILUSSA ON KAKSI SARJAA:
  • A Digitaaliset kuvat
  • B Väripaperikuvat
Kilpailun säännöt: Kilpailuun osallistutaan yksittäiskuvin, ei kuvasarjoin. Kilpailukuvien määrä on rajoittamaton. Kullakin kuvalla voi osallistua vain yhteen sarjaan. Kuvat eivät saa olla manipuloituja eikä aikaisemmin palkittuja. Kuvien normaalit säädöt ja roskien poistot ovat sallittuja. Vedosten minimikoko on 20 cm x 30 cm. Maksimikoko paspiksien kanssa on 40 cm x 50 cm, jotta kuvat mahtuvat seuran kehyksiin. Kuviin tulee merkitä kilpailusarja, kuvan nimi sekä kuvaajan yhteystiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero). Paperikuvissa tiedot merkitään kuvan taakse.

Digikuvien pidemmän sivun tulee olla 2500 pikseliä. Kuvat tulee nimetä niin, että niistä voi yksilöidä kilpailijan. esim: keijo_kuvaaja_aavemetsä.jpg (jos kuvan nimi on aavemetsä).

Kuvat on postitettava viimeistään 29.06.2012 (postileima) osoitteella: Ulla Kangasperko, Sillanpääntie 106, 39100 Hämeenkyrö.

Digikuvat voi lähettää myös sähköpostilla: hameenkyronkameraseura@gmail.com viimeistään 29.06.2012.

Osanottomaksu 4 euroa / kuva tulee maksaa tilille 506326-46119. Kuitti tai sen kopio on liitettävä kuvien mukaan.

Tulokset julkistetaan Hämeenkyrön 25. Luonto- ja Maisemapäivillä lauantaina 28.07.2012, Maisemakahvilan Kulttuuriladossa, Aromaantie 4, 39100 Hämeenkyrö.

Kummankin sarjan kolme parasta kuvaa palkitaan. Palkittujen kuvien lisäksi tarjottujen vedosten joukosta valitaan noin 10 kuvaa elokuussa järjestettävään näyttelyyn, joka on Hämeenkyrön Kirjastogalleriassa.

Kuvat palautetaan vain, jos niiden mukana on riittävin postimerkein varustettu palautuskuori, tai riittävä määrä postimerkkejä. Kilpailun järjestäjät sitoutuvat käsittelemään kuvia huolellisesti, mutta eivät vastaa niille esim. postissa aiheutuneista vahingoista.

Lisätietoja antaa Heidi Rikala, puh. 040 5410 492 tai email: rikala.heidi@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti