Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

maanantai 19. joulukuuta 2011

Jäsentiedote 19.12.2011

Kuvauksellista joulun aikaa!

Ne jotka ovat tilanneet seuran t-paidan voivat noutaa sen Valokuvakeskukselta Markus Salomäeltä nyt alkuviikosta.

Seuran 60v. juhlanäyttely oli menestys. Yleisörikkain näyttely Valokuvakeskuksella tänä vuonna. Todella hienoa! Kiitos vielä kerran kaikille järjestelyihin osallistuneille. Myös pikkujouluissa oli väkeä ennätyksellinen määrä ja Pekka Kurtzin mielenkiintoiset kommentit ja persoonallinen tuomarointi vuosikilpailun kuville oli tämän toimintakauden parasta antia. Liitteenä on vuosikilpailun tulokset.

KyKa:n vuosikilpailun kuvista koottu näyttely on esillä Kotkan pääkirjastossa 21.12. - 11.1. Ripustus on 20.12. klo 17 - 19. Näyttelyyn on valittu jokaiselta kilpailuun osallistuneelta ainakin yksi teos.

Seuraava kokoontuminen on 2.1.2012 klo 18:30 Kotkan Valokuvakeskuksella. Silloin on kuukausikilpailusarjan viimeinen osakilpailu, aiheena KAUHU. Muitakin kuvia voi tuoda katsottavaksi.

SKsL:n vuosinäyttely 2012 pidetään Kouvolassa. Kerho tekee yhteislähetyksen. Kuvia voi tuoda tammikuun kokoukseen tai 20.1. mennessä Foto PR:ään tai Jukka Ahtille. Tarkat osallistumisohjeet näkee osoitteesta http://sksl.fi/sksl/liitto/vuosinayttely_2012_kouvolassa.html

Kiitokset vielä kaikille jäsenille aktiivisesta juhlavuodesta 2011. Jatketaan samaan tahtiin! Ja seuratkaa  blogia niin tiedätte mitä tapahtuu.


Antti Hanski, Kymen Kamerat ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti