Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

torstai 11. elokuuta 2011

Photo Walk

Meidät on haastettu mielenkiintoiselta kuulostavaan Photo Walkiin mukaan! Alla järjestäjän kirjoittama tapahtumakuvaus sekä linkkejä.
Tv. Mari

*****

1. – 2. lokakuuta järjestetään “Photowalk” ympäri maailman, kaikkiaan yli 500 “Photowalkia”!

Itseäni on kiinnostanut tälläinen tapahtuma jo pitkään ja kun näin Scott Kelbyn blogissa maininnan tästä niin päätin, että haluan olla mukana tässä. Olen itse freelance valokuvaaja ja minua kiinnostaa valokuvaus laidasta laitaan, mitää osa-aluetta unohtamatta. Kymen Kamerat ovat järjestäneet jo pitkään vastaavanlaisia “retkiä”, tämä kerran vuodessa järjestettävä “Photowalk” ei ole missään nimessä kilpailija KyKan toiminnalle.

“Photowalkiin” osallistujien kuvista valitaan paras joka palkitaan todella laadukkaalla kirjapalkinnolla joten pelkästään senkin vuoksi kannattaa jo osallistua. Lisäksi kaikkien osallistujien joukosta, siis ympäri maailmaa, valitaan 10 finalistia jotka palkitaan ruhtinaallisesti ja voittaja saa todella huikeat palkinnot, aivan mielettömät!

Lisää tästä “Photowalkista” voit lukea näiltä sivuilta (englanniksi) ja osallistu sinäkin mukaan hauskaan, rentoon retkeen saman henkisten valokuvaajien kanssa!
Yritän päivittää tätä sivua aina tarpeen mukaan.

Ystävällisin terveisin,
Sami Sojonen
Photowalk Leader

*****

http://worldwidephotowalk.com/

http://worldwidephotowalk.com/walk/kotka-etela-suomi-suomi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti