Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Jäsenkirje 31.8.2011

(Minulla on nyt vähän ketunhäntä kainalossa... Jatkokoulutusta blogin lukemisessa... Teen jäsenkirjeen tänne ja laitan pelkän linkin spostiinne, joskos onnistuisi niin...)


Kuten on tullut ilmi, Kymen Kamerat on saavuttanut kunniallisen 60 vuoden iän tänä vuonna. Juhlistaaksemme 60-vuotiasta, seuran juhlanäyttely pystytetään Kotkan Valokuvakeskukseen 7.-21.10.2011.

Historiaosuuden rinnalle pyydämme jäsenistöltä näyttelykuvia.

a) Toivomme maailmalla tai SkSL:n kilpailussa KUNNIAKIRJOILLA tai MITALEILLA palkittuja kuvia sekä kunniakirjoja / mitaleja lainaksi näyttelyyn. Kuva (mielellään paspiksessa max. koko 40x50) Foto PR:ään tai Valokuvakeskukselle tuotuna viimeistään 19.9.

b) Jäsenten kuvatarjonnan PARHAIMMISTOA. Jokainen jäsen voi tarjota näyttelyyn kahta digikuvaa (pidempi sivu 1500) SEKÄ kahta paperikuvaa (paperikuvat mielellään paspiksessa max. 40x50). Kuvat toimitetaan (digit muistitikulla tai cd:llä) Foto PR:ään tai Valokuvakeskukselle 19.9. mennessä. Teema vapaa. Esikarsinnan tekee 60-vuotistoimikunta.
Lisäksi juhlavuoden kunniaksi painetaan Kymen Kameroiden logolla varustettu, hyvälaatuinen t-paita. Jokaisen jäsenen lähes velvollisuus on ostaa tämä uniikkituote sekä valkoisena, että mustana omakustannushintaan. Asiasta lisää myöhemmin!

Seuran vuosinäyttely on myös valjastettu 60-vuotisjuhlan ympärille. Aiheesta lisää syys-lokakuulla.

Lisätietoja: Marilta (mari.hirsikallio(at)kymp.net, p. 040/5817592) tai Matilta (matti.pukki(at)gmail.com.

Työryhmän psta, Mari

1 kommentti:

  1. Minusta tämä on hyvä tiedotuspaikka kerhomme asioista. Toivon, että jokainen jolla on mahdollisuus auttaisi 60v. juhlanäyttelyn järjestelemisessä. Niin ja toivottavasti maanantaina on mahdollisimman moni paikalla kun julkistamme Haastekilpilun tulokset.
    -Matti S. Pukki

    VastaaPoista