Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

maanantai 16. syyskuuta 2019

Vuosikilpailun 2019 säännöt



KYMEN KAMERAT RY.

Valokuvauskilpailun 2019 säännöt. Kilpailusarjoja on kaksi, vedokset ja digikuvat. Aihe on vapaa.

Molempiin sarjoihin voi osallistua yhdellä kuvaparilla. Mikäli osallistuu vain toiseen sarjaan, voi siihen osallistua kahdella kuvaparilla.

Kuvaparissa toisen kuvan tulee olla mustavalkoinen ja toisen värikuva ( ei kuitenkaan sama kuva ). Kuvien tulee liittyä toisiinsa jotenkin ( aika, paikka, henkilö, esine tms. ). Tuomaristo tulee arvioimaan kuvaparia kokonaisuutena. Kuvat on toimitettava 11.11.2019 mennessä.

Vedokset 
Vain yksittäiset paperikuvat. Maksimikoko ( myös suosituskoko ) kehyspahveineen on 40 x 50 cm. Kuvan takana on oltava kuvan nimi, kuvaparin numero ( jos osallistuu kahdella kuvaparilla ) ja kuvaajan yhteystiedot. Maksukuitti tulee laittaa kuvien mukaan. Kuoreen maininta  ” Kykan vuosikilpailu 2019 ”. Mikäli vedokset halutaan palautettavan postitse, mukaan on laitettava palautuskuori postimerkkeineen.

Kuvat toimitetaan osoiteeseen:
 FOTO PR Kymenlaaksonkatu 20
48100 Kotka

Kuvat on oltava pakattuna huolellisesti ennen FOTO PR toimittamista. Pakkaamattomia irtokuvia ei oteta vastaan.

Digikuvat 
Kuvien on oltava jpg-muodossa,  pidemmän sivun koko max. 1920 pikseliä. Kuvien sisältöä ei saa muuttaa poistamalla elementtejä tai tuomalla niitä muista kuvista. Normaalit kuvan optimoinnin ja kennoroskien poistaminen on sallittua. Kuvien nimien tulee olla muotoa: matkalla_pp_pari1.jpg, jossa ” matkalla” on kuvan nimi, ” pp ” on kuvaajan nimikirjaimet ja ” pari 1” on kuvaparin numero jos osallistuu kahdella kuvaparilla. Kuvat lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kymenkamerat@gmail.com. Mukana on oltava lista kuvien nimistä, kuvaajan yhteystiedot ja kopio maksukuitista.

Kuvaajalla on oltava täydet oikeudet kuviinsa. Kuvaajan on myös varmistettava kuvissa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden suostumus kuvan julkaisemiseen.

Kymen Kamerat pidättää itsellään julkaisuoikeuden kuviin kilpailua koskevissa yhteyksissä ilman erillistä korvausta. Kymen Kamerat lupautuu käsittelemään kuvia huolellisesti, mutta ei vastaa esim. postin aiheuttamista vahingoista.

Osallistumismaksu. Osallistumismaksu on yhteen kilpailusarjaan 7 euroa ja kumpaankin sarjaan yhteensä 10 euroa. Se maksetaan 11.11.2019 mennessä tilille FI7815983006104632. Viitenumero 3900. Maksutiedoissa on näyttävä osallistujan nimi. Kymen Kamerat ry:n jäsenille osallistuminen on ilmaista.

Lisätietoja sähköpostitse: kymenkamerat@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti