Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

tiistai 15. elokuuta 2017

Kymen Kameroiden valokuvausviikonloppu Parikkalassa 15.-17.9.2017

Teemme yhteisen kuvausretken Parikkalan kauniisiin maisemiin pe 15.9. - su 17.9. 2017.

Toimintakeskus Oronmyllystä on varattu majoitustilaksi ns. Antintalo, jossa on petipaikat 9:lle henkilölle: 4 kahden hengen huonetta (yhdessä on parisänky), 1 yhden hengen huone, pienoiskeittiö ja sähkösauna. Wc-tilat ovat eteiskäytävällä ja saunan yhteydessä.

Ruokaa voi tehdä itse talon keittiössä tai käydä syömässä esim. Särkisalmen ABC:lla tai Parikkalan keskustan ruokapaikoissa.

Majoituksen hinta on 40 €/vrk + liinavaatteet 5 €/hlö. Nämä yhteensä siis 85 €/henkilö/ viikonloppu, jonka jokainen maksaa itse suoraan Oronmyllylle.

Oronmyllyn ympäristössä on mm. kaksi lampea, vanha myllyrakennus kera pienen rakennetun vesiputouksen, aittarakennuksia sekä kauniit, osittain jalkaisin helppokulkuiset luontomaisemat useampine luontopolkuineen ja laavuineen.

Noin 10 km päässä on yksi Suomen parhaista lintujärvistä, Siikalahti, lintutorneineen ja piilokojuineen. Kuvattavaa siis riittää.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.9.2017 (kymenkamerat@gmail.com).


Mikäli osallistujia on tarpeeksi niin tämän jälkeen päätetään kimppakyydeistä ym. yksityiskohdista.

2 kommenttia:

  1. Suosittelen osallistumaan, jos vaan aikataulut osuvat kohdalleen, nimimerkki 'useasti paikalla ollut'. Itse palailen kuvausreissulta Kuusamosta noihin aikoihin. Kerran kävimme Jyrkilän pelloilla ja saimme nähdä upean kurkien lentonäytöksen: ensin pari kurkea Laatokalta päin lenteli pellolle, jonka reunalle olimme kätkeytyneet..sitten ehkä muutama, sitten kymmeniä, sitten lisää, kunnes taivas oli täynnä kurkia. Yksi mieleenpainuvimmista muistoista. Jos kiinnostuitte, Sari ehkä osaa neuvoa paikan :), ajnakohtaa toistaalta ei osaa määritellä etukäteen, luonto määrää sen.

    VastaaPoista
  2. Jyrkilän pellot löytyvät täältä:

    https://goo.gl/maps/2rNP5ZuW7Dy

    Muita lintupaikkoja listataan täällä:

    http://www.ekly.org/linnusto-ja-harrastus/lintupaikat/parikkala/

    -Sari

    VastaaPoista