Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

lauantai 27. kesäkuuta 2015

ITÄ-RANNIKON HAASTEKISA 2015

Järjestäjä: Nesteen Kamerakerho

On aika siirtyä valokuva-arkistojen ääreen. Löydä kätketty helmi tai kultahippu kuviesi joukosta. Hio kuvastasi kaunis timantti muiden iloksi ja tuo se näytille meille kaikille!

Meillä on kunnia kutsua teidät mukaan Itärannikon kameraseurojen ja –kerhojen perinteikkääseen haastekilpailuun 2015.  

KyKan kuvat lähetetään yhteispostauksena. Vie kuvasi viimeistään ma 27.7. Foto PR:ään, niin kuvasi lähtevät kilpailuun!

Aikataulu ja järjestelyt: Kilpailutyöt on jätettävä viimeistään 4.8.2015: Jyri Järvelä, Neste Oil Oyj, Porvoon Jalostamo, PL 310, 06100 Porvoo Lähetyksen päälle tunnus: "Itärannikon haastekisa 2015" Tai sähköisesti osoitteeseen: nesteen.kamerakerho@gmail.com. Huomioitavaa: 1 kpl kuva/viesti. (Jos sähköpostilähetys ei jostain syystä onnistu, voi kuvat lähettää CD:llä tai muistitikulla yllä mainittuun osoitteeseen).

Palkintojenjako- ja palautetilaisuus järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Tervetuloa innolla mukaan!

KILPAILUSÄÄNNÖT ITÄRANNIKON KAMERASEUROJEN JA -KERHOJEN HAASTEKILPAILU 2014 (Mari: näin oli alkuperäisessä viestissä, mutta lienee 2015)

Kilpailuaihe: aihe on vapaa, paitsi luokassa C. Kilpailutöiden lukumäärä: korkeintaan 3 työtä/kilpailija/luokka

Kilpailuluokat:
A. Paperikuvat; mustavalkoisina tai värikuvina
• kuvien koko 13x18 cm - 30 x 40 cm, mahdollinen paspartuuri mukaan lukien (kuvan koko kuitenkin vähintään 13x18)
 • ”Luomu” (= sisältöä ei manipuloitu digitaalisesti)
 • Pohjustettuna, tukeva kartonki esim. 1 mm

B. Digitaalisesti tuotetut valokuvat, aihe vapaa
• Hyvänlaatuinen jpg, jonka pisin sivu on maksimissaan 2400 pikseliä. Kilpailuun ei voi osallistua fotomontaaseilla trikkikuvilla tai muutoin manipuloiduilla kuvilla. Kohinanpoisto, terävöitykset, lievät pehmennykset yms. ovat sallittuja.

C: Digitaalisesti tuotetut valokuvat, aiheena: Luonto valtaa tila
• Hyvänlaatuinen jpg, jonka pisin sivu on maksimissaan 2400 pikseliä. Kuvien vapaa manipulointi sallittu,

Rajoitukset:
Samalla kuvalla/työllä saa osallistua vain yhteen kilpailuluokkaan. Aikaisemmin vastaavissa kilpailuissa palkituilla (pistesijoituksen saaneilla) töillä ei voi osallistua uuteen kilpailuun. Kilpailuun ei voi osallistua kuvasarjalla. Kilpailuun osallistuvan on oltava kilpailevan seuran/kerhon jäsen, kukin voi edustaa vain yhtä seuraa/kerhoa. Kilpailun järjestävällä seuralla on oikeus panna näytteille tai julkaista kilpailutöitä oman harkintansa mukaan tekijänoikeudet huomioon ottaen. Kilpailukuvia ei ole vakuutettu. Jokainen kuvaaja kilpailee omalla vastuullaan, eikä järjestäjä vastaa mahdollisesti kadonneista kuvista.

 Töiden merkintä:
Kuvalähetyksen päälle on merkittävä: ”Itärannikon haastekista 2015” Kilpailutyöhön tai sen taakse on merkittävä esim. tarralla kilpailun nimi, kilpailuluokka ja työn nimi, seuran/kerhon nimi sekä kuvaajan nimi ja yhteystiedot.

Järjestäjän velvollisuudet: Järjestävä seura ei saa muuttaa kuvaa pohjustamalla, numeroimalla tai muuten pysyvästi merkitsemällä, leikkaamalla tai vahvistamalla – ei edes näytteille asettamisen yhteydessä.

Tuomaristo: Tuomareina toimii ulkopuolisen valokuvausseuran jäseniä tai valokuvauksen ammattilaisia. Tuomariston tehtävänä on valita paremmuusjärjestyksessä viisi (5) parasta työtä jokaisesta kilpailuluokasta. Tuomariston kirjalliset, suulliset tai videokommentit kilpailutöistä ja sijoituksista esitetään julkistamis- ja palkintojenjakotilaisuudessa. Seurojen/kerhojen paremmuus määräytyy eri kilpailuluokissa jäsenille kertyneiden pisteiden summana. Tasapistetilanteessa voittaa se seura/kerho, jolla on enemmän sijoja 1-3. Pisteitä annetaan kussakin kilpailuluokassa seuraavasti: 1. sija = 5 pistettä 2. sija = 4 pistettä 3. sija = 3 pistettä 4. sija = 2 pistettä 5. sija = 1 piste muut sijat 0 pistettä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti