Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kuvaa / kuvia kaivataan...

Sähköpostiin tuli seuraava tiedustelu. Jos joku tietää asiasta, on sattunut ottamaan ko. kuvan, tiedustelijan yhteystiedot saa minulta.
Mari


Kiinnostaa aluksi tietää onko mahdollista saada liitteenä oleva kuva alkuperäisenä mailin kautta muistoksi. Otin ko.kuvan Kotka-kuvateoksesta KJ Gummerus Oy Jyväskylä 1982.
Olin linnakkeella vuosina 1967-1973, Kyminlinnassa 1974-80. Väyläsiltaa armeija piti ja siellä varusmiehet kopissa päivystivät ja veivasivat sillan pois ja paikalleen tilanteen mukaan. Jos joku seuranne jäsenistä sattui ottamaan aikoinaan kuvia kuljetuksiin Kirkonmaahan ja Rankkiin liittyen ja miksei myös linnakkeilta, niin kaikki itselleni nostalgiaksi muodostuneet kuvat kiinnostavat.

Kuutsalosta Kalevi Autiosta onko kenelläkään kuvaa? Hänen avullaan ja hydrokopterillaan pääsimme vaimoni kanssa synnyttämään linnakkeelta 10.1.1972 klo 5.30-6.15 Tiutíseen ambulanssiin ja Koksiin. Kalevin kulkupelistä minulla kuva on.

Terveisin
Mauri Kananen

1 kommentti:

  1. Huomasin tämän juuri netissä, minulla ei hänestä kuvaa ole, vaikka hänet tunsinkin, mutta hänen veljellään Mikolla saattaisi olla, asuu Kotkassa tällä hetkellä. Toivottavasti kuvaa kaipaava tämän näkee, jos ei ole jo kuvaa saanut, jutun jättö ajankohdastahan on jo yli vuosi....onnea.

    VastaaPoista