Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

torstai 7. helmikuuta 2013

Jäsentiedote 1/2013

Tämä jäsentiedote, jäsenmaksu, toimintasuunnitelma, sekä seuran toimihenkilöt ja yhteystiedot on lähetetty sähköpostilla jäsenille. Jos et ole näitä saanut, ota yhteyttä kymenkamerat (at) gmail.com. 

Vuosikokous pidettiin ja nyt lähdetään uudella innolla kauteen 2013. Puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja ovat samoja kuin edellisellä kaudella. Hallitukseen saatiin uusina jäseninä Sari Hassinen ja Jani Talvitie. Sari hoitaa jatkossa kotisivujen päivityksen. Blogia hoitaa edelleen Mari Hirsikallio.


Myös kuukausikilpailusarjan parhaat palkittiin. Palkintoina oli 50, 40, 30 ja 20 euron arvoiset lahjakortit Foto pr:ään tai kehyskeskukseen. Jukka Ahti sai voittajana nimen uuteen kiertopalkintoon.

Seuran kuva-albumia hoitaa Markus Salomäki. Tarkoituksena on kerätä jäseniltä kuvia kerhon toiminnasta ja laittaa ne albumiin. Kuvatkaa, teettäkää valmiiksi ja toimittakaa Markukselle. Tammikuun kuukausikilpailun aihe on Kymen Kamerat. Siinä on jo toinen syy kuvata kerhon tapahtumissa!

Helmikuun kuvausretken aiheena on yökuvaus. Retkipäivä on 23.2.2013. Tarkempaa tiedotusta tulee blogiin lähiaikoina.

Maaliskuussa kokoonnumme Hakalan koululla 4.3.2013 klo 18.00. Aiheena on kuukausikilpailun arvioinnin uudistus – keskusteluilta. Koululla on digiprojektori joten kuvia voi tuoda katsottavaksi.

Maaliskuun kuvausretki tehdään Kuva- ja Kameramessuille 9.3.2013. Siitä myös blogissa tarkemmin.

Jos sinulla on olemassa sähköpostiosoite, tai jos postiosoitteesi on muuttunut, ilmoita siitä minulle. Jos on mahdollisuus internet-yhteyteen, niin seuran nettiblogia kannatta käydä välillä katsomassa. Kaikista tapahtumista ei välttämättä ilmoiteta muualla.

Terveisin

Antti Hanski, Kymen Kamerat ry


ps. muistakaa jäsenmaksu!

1 kommentti:

 1. Tästä videosta voi hakea inspiraatiota tuohon tulevaan yökuvausretkeen: http://apod.nasa.gov/apod/ap130130.html

  ...ja apuvälineeksi jotta tuollainen on mahdollista suunnitella & toteuttaa...

  Tähtikuvausta harrastava työkaveri antoi vinkin mahtavasta ohjelmasta (Stellarium), jolla pääsee sekunnin tarkkuudella ihmettelemään missä suunnalla taivasta mikäkin taivaan kappale viipottaa menemään milloinkin. Omaksi paikaksi vaan asettaa Kotkan / tarkat koordinaatit ja johan on taivaan kappaleet selvillä.

  http://www.stellarium.org/fi/

  PS. 23.2.2013 Kuu näyttäisi pilkistävän horisontin takaa jo noin klo 14:45.

  VastaaPoista