Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

maanantai 31. heinäkuuta 2017

Kutsu valokuvaaja Jussi Aallon luennoille Kouvolaan


Hyvät lähialueiden kameraseuralaiset,

lauantai 5.8.2017 on erinomainen päivä tulla Kouvolaan! 

Meillä on kunnia kutsua teidät kuuntelemaan valokuvaaja Jussi Aallon luentoja:

klo 10-12 Valo

klo 15-17 Muotokuvauksen historia

Luennot järjestetään Kouvola-Talossa, Varuskuntakatu 11, https://visitkouvola.fi/fi/c/186/kouvola-talo, ja niihin on vapaa pääsy (vapaaehtoineen kolehti kerätään tilavuokran kattamiseksi).

Valokuvaaja Jussi Aalto on valokuvataiteen valtionpalkinnolla palkittu monipuolinen kuvaaja ja  yksi Suomen arvostetuimpia muotokuvaajia, https://www.uusisuomi.fi/kulttuuri/27365-jussi-aalto-valokuvaa-ihmisen-sielun. Hän on pitänyt lukuisia näyttelyitä, tehnyt useita kirjoja, on kokenut luennoitsija sekä hyvä opettaja. 

Samassa talossa sijaitsevassa Kouvoalan taidemusesossa Poikilossa, on meneillään taiteilija Kuutti Lavosen näyttely https://www.kouvola.fi/index/kulttuurijavapaa-aika/poikilo-museot/nayttelyt/taidemuseo.html. Päivän teemaan sopien yksi keskeinen teema Lavosen töissä on ihmiskasvot, niihin tallentunut tunnelma. Näyttelyyn ehtii hyvin tutustumaan luentojen välissä, ja taiteilija on myös itse paikalla klo 13. 

Luennot ovat osa viikonloppuna järjestettävää kurssia, minkä vuoksi luentojen välissä Jussi Aalto on kiinni opetustehtävissä, mutta jälkimmäisen luennon jälkeen on aikaa keskusteluille. Meille olisi myös ilo tehdä tuttavuutta naapuriseurojen kanssa! 

Kouvolan Kameraseuran johtokunnan puolesta toivotan teidät lämpimästi tervetulleiksi! 

Kaijariikka Indrén-Vehviläinen
Kouvolan Kameraseura ry:n sihteeri
0400 708 712
kaijariikka@indren.org
kk.seura@gmail.com

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti