Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

tiistai 14. elokuuta 2012

Elokuun kuukausiretki Niinilahteen

Elokuun kuukausiretki tehdään keskiviikkona 29.8. klo 17:00 Mussalon Niinlahteen. Paikka on silloin varattu Kotkan Melojat ry:lle mutta myös KyKa:laiset ovat tervetulleita. Luontopolku ja Linkinkalliot ovat vieressä, Niinlahdesta näkyy auringonlasku, nuotiolla voi paistaa makkaraa, saunomaan ja uimaan pääsee. Melontaakin saattaa päästä kokeilemaan. Paikalle voi mennä jo puolen päivän jälkeen ja alueelle voi jäädä kuvaamaan vaikka koko yöksi, mutta päärakennuksen ja saunan ovet lukitaan ennen pimeää. Melojien puolelta leirialuevastaavana on Ari Holopainen. Hän on paikalla koko ajan ja tietää että kuvaajia on tulossa.
Ajo-ohje: Heti Mussalon hautausmaan jälkeen vasemmalle ja sitten 500m suoraan. Niinlahdessa on keltainen päärakennus ja punainen rantasauna. 

Antti 

4 kommenttia:

 1. Minä se meltusin, että menkää viikolla, niin pääsee mukaan - enpä pääse kuitenkaan :( Pitäkää hauskaa ja kuvailkaa kuvia blogille!

  VastaaPoista
 2. Tarkoitus lähteä joskus klo 18 aikaan

  Ismo

  VastaaPoista
 3. Minä ja muut melojat tahtoisimme niitä kuvia itsellemme muistoksi. Kuvat tulisivat siis vain omaan käyttöön. Jos niitä tulee tarvetta julkaista jossain, kysymme siihen luvan.
  Sopiva koko olisi 2400x1600, siitä voi jo teettää paperikuvan.
  Lähettäkää kuvia minulle niin hoidan jakelun eteenpäin. Kiitos etukäteen!

  VastaaPoista
 4. Mä laitan tulemaan jotain tässä lähiaikoina.

  VastaaPoista