Kymen Kamerat ry

Kymen Kamerat ry

tiistai 4. lokakuuta 2011

60-vuotisjuhlakilpailu


SÄÄNNÖT:

Kuvat on toimitettava 25.11.2011 mennessä johonkin seuraavista osoitteista:
FOTO PR    Kymenlaaksonkatu, Kotka
Valokuvaamo Sofia Virtanen, Hamina

Kilpailusarjoja on kaksi. Kummassakin sarjassa aihe on vapaa.

1. Kolmen kuvan kuvakertomus, jossa on henkilökuva, maisemakuva ja muu kuva.

Vain digitaalimuoto! Kuvat jpg-muodossa. 2000 pikseliä/pitempi sivu. Kuvien nimen tulee olla muotoa: melontaa_ah_1 jossa ”melontaa” on sarjan nimi, ”ah” on kuvaajan nimikirjaimet ja ”1” on kuvan järjestysnumero sarjassa. Kuvat tulee toimittaa joko cd:llä tai muistitikulla. Mukana on oltava lista sarjojen nimistä ja kuvaajan yhteystiedot.

2. Yksittäiset väri- ja mustavalkovedokset

Vain paperikuvat! Maksimikoko pohjustuksineen 40x50cm. Kuvan takana on oltava kuvan nimi ja kuvaajan yhteystiedot.

Kumpaankin kilpailusarjaan voi osallistua neljällä teoksella. Kuvaajalla on oltava kuviinsa täydet oikeudet. Kuvaajan on myös varmistettava kuvissa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden suostumus kuvan julkaisemiseen. Kymen Kamerat pidättää itsellään julkaisuoikeuden kuviin kilpailua koskevissa yhteyksissä ilman erillistä korvausta.

Kymen Kamerat ry lupautuu käsittelemään kuvia huolellisesti, mutta ei vastaa esim. postin aiheuttamista vahingoista. Palkintojenjako on ma 5.12. klo 18:30 alkaen Kotkan Valokuvakeskuksella. Kilpailuun osallistuneista kuvista kootaan näyttely, joka on esillä Kotkan pääkirjastossa 21.12. - 11.1. Kuvat voi noutaa 30.1. alkaen FOTO PR -liikkeestä.

Osallistumismaksu on yhteen kilpailusarjaan 7 euroa, ja kahteen sarjaan 10 euroa. Maksu on toimitettava kuvien mukana. Kymen Kamerat ry:n jäsenmaksun 2011 maksaneille osallistuminen on ilmaista.

Kysyttävää?                      
antti.hanski (ät) kymp.net 040-5273209 / Antti

http://www.sksl.fi/kymen.kamerat                         
http://kyka-blog.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti